Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Janči, T. (2016). Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705238
Janči, Tibor. "Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705238
Janči, Tibor. "Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705238
Janči, T. (2016). 'Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705238
Janči T. Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705238
T. Janči, "Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705238