Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Zadro, N. (2022). Uklanjanje klorofila iz etanolonog ekstrakta lista i cvijeta konoplje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700407
Zadro, Nikolina. "Uklanjanje klorofila iz etanolonog ekstrakta lista i cvijeta konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700407
Zadro, Nikolina. "Uklanjanje klorofila iz etanolonog ekstrakta lista i cvijeta konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700407
Zadro, N. (2022). 'Uklanjanje klorofila iz etanolonog ekstrakta lista i cvijeta konoplje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700407
Zadro N. Uklanjanje klorofila iz etanolonog ekstrakta lista i cvijeta konoplje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700407
N. Zadro, "Uklanjanje klorofila iz etanolonog ekstrakta lista i cvijeta konoplje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700407