diplomski rad
Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King

Maja Malnar (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Malnar, M. (2016). Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317

Malnar, Maja. "Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317

Malnar, Maja. "Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317

Malnar, M. (2016). 'Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317

Malnar M. Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 18.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317

M. Malnar, "Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317