Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Cvetković, T. (2022). Fermentacija grožđa i elaborat tehničko – tehnološkog rješenja male destilerije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:751928
Cvetković, Tea. "Fermentacija grožđa i elaborat tehničko – tehnološkog rješenja male destilerije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:751928
Cvetković, Tea. "Fermentacija grožđa i elaborat tehničko – tehnološkog rješenja male destilerije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:751928
Cvetković, T. (2022). 'Fermentacija grožđa i elaborat tehničko – tehnološkog rješenja male destilerije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:751928
Cvetković T. Fermentacija grožđa i elaborat tehničko – tehnološkog rješenja male destilerije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:751928
T. Cvetković, "Fermentacija grožđa i elaborat tehničko – tehnološkog rješenja male destilerije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:751928