Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Šiptar, P. (2023). Razvoj receptura i primjena 3D ispisa u stvaranju funkcionalnih mliječnih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:701160
Šiptar, Paula. "Razvoj receptura i primjena 3D ispisa u stvaranju funkcionalnih mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:701160
Šiptar, Paula. "Razvoj receptura i primjena 3D ispisa u stvaranju funkcionalnih mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:701160
Šiptar, P. (2023). 'Razvoj receptura i primjena 3D ispisa u stvaranju funkcionalnih mliječnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:701160
Šiptar P. Razvoj receptura i primjena 3D ispisa u stvaranju funkcionalnih mliječnih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:701160
P. Šiptar, "Razvoj receptura i primjena 3D ispisa u stvaranju funkcionalnih mliječnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:701160