Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Lukić, K. (2016). USPOREDBA SASTAVA MESA DIVLJIH I UZGOJENIH FAZANA (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433194
Lukić, Katarina. "USPOREDBA SASTAVA MESA DIVLJIH I UZGOJENIH FAZANA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433194
Lukić, Katarina. "USPOREDBA SASTAVA MESA DIVLJIH I UZGOJENIH FAZANA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433194
Lukić, K. (2016). 'USPOREDBA SASTAVA MESA DIVLJIH I UZGOJENIH FAZANA', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433194
Lukić K. USPOREDBA SASTAVA MESA DIVLJIH I UZGOJENIH FAZANA [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433194
K. Lukić, "USPOREDBA SASTAVA MESA DIVLJIH I UZGOJENIH FAZANA", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:433194