Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Petrić, M. (2023). Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144455
Petrić, Melita. "Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144455
Petrić, Melita. "Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144455
Petrić, M. (2023). 'Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144455
Petrić M. Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144455
M. Petrić, "Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144455